Yritys

AITOA KOTIMAISTA PUUSEPÄN TYÖTÄ

Taitava puuseppä Ahti Säkkinen ei malttanut pysyä toisen yrityksen palveluksessa, vaan halusi luottaa omaan tekemiseen. Niinpä hän perusti oman yrityksen piharakennukseen vuonna 1982 ja alkoi valmistaa asiakkaiden toiveiden mukaisia huonekaluja. Hyvä, että Ahti luotti menestykseen yrittäjänä, sillä sukupolvelta toiselle siirtyneet puusepän taidot ovat olleet näkyvä osa Puustamon tuotteita läpi yrityksen historian.

Yrityksen vetovastuu siirtyi Ahtin pojalle Pertulle vuonna 2016. Liikeidea yksilöllisestä puusepän työstä muotoutui sukupolven vaihdoksen yhteydessä yksilöllisten massiivipuuovien valmistamiseen. Vuonna 2023 kasvatettiin omistuspohjaa, minkä yhteydessä Puustamoon on saatu tuotesuunnittelun ja markkinoinnin osaamista. Samalla toiminta on laajentunut sisäänkäyntielementteihin ja muihin oviratkaisuihin.

Yksi pitkänaikavälin tavoitteistamme on nostaa sisäänkäynnin arvoa ja saada ovet puheenaiheeksi rakennusten suunnittelussa. Luotamme visuaalisuuden ja puun voimaan kestävän kasvun raaka-aineina.

Vaalimme suomalaista käsityöperinnettä ja siksi Puustamo-ovet valmistuvat edelleen kuusamolaisten puuseppien käsissä.

Kunnioitamme asiakkaita, arkkitehtuuria ja aikaa

HUOLELLISUUS

Ammattitaitoinen puuntyöstäminen ja vahva käsityön leima näkyy tuotteidemme kestävyydessä ja käytettävyydessä. Huolellisuus kaikissa toiminnoissamme on meille kunnia asia.

VÄLITTÄMINEN

Meille on tärkeää, että asiakas saa toivotunlaisen tuotekokonaisuuden. Valmistamme ovia, jotka ovat energiatehokkaita ja eristäviä. Vaalimme suomalaisen metsän ja puun perintöä. Se kulkee hyvissä käsissä, sukupolvelta toiselle.

VISUAALISUUS

Ovemme ovat kauniita ja kohteiden arkkitehtuuriin istuvia. Valmistamme visuaalisesti kutsuvia ja esteettisesti puhuttelevia sisäänkäyntejä. Design on osa identiteettiämme.

TAKUU

Puustamon tuotteilla on rakennusurakan yleisten sopimusehtojen (YSE 1998) mukainen kahden vuoden takuu, koskien valmistusta ja materiaalivirheitä. Oven suoranapysymistakuu on 10 vuotta; ovi ei väänny pysyvästi yli 5 mm.

Mikäli havaitset tuotteessamme virheen, täytä reklamaatio lomake. Käsittelemme reklamaatiot tuotannon viikkopalaverin yhteydessä.

Yritysvideo puustamosta

Metsäperintömme kulkee hyvissä käsissä

Play