Ammattilaisille

Ammattilaisten apuna

Autamme sinua toteuttamaan asiakkaidesi unelmat kutsuvasta sisäänkäynnistä. Lähtökohtana kumppanuudelle on yhteistyö, joka tarjoaa molemmille osapuolille kestävää kilpailukykyä sekä nopeuttaa rakennusten suunnittelua ja rakentamisvaihetta.

Ovien ja sisäänkäyntielementtien käyttöön ja varusteluun on runsaasti mahdollisuuksia. Asiakaspalvelustamme saat lisätietoja mm.

• Pintahelavaihtoehdoista
• Lukitus- ja älylukkoratkaisuista
• Lasitukseen liittyvistä ratkaisuista
• Sähkökytkennöistä
• Turvamäärityksiin liittyvistä kysymyksistä
• Paloturvallisuuskysymyksistä (E15-E30)
• Tuotteidemme CE-merkinnästä

Suunnitteluobjektit

BIM-objektien avulla lisäät ovet ja sisäänkäyntielementit helposti suunnitelmaasi. Puustamo tuotteiden Revit-ja ArchiCAD suunnitteluobjektit löytyvät ProdLib-kirjastosta.

Kirjasto on helppo ja nopea asentaa omalle koneelle, jonka jälkeen kaikki suunnittelumateriaali on vaivattomasti käytössäsi.

Olemme kiinnittäneet mallinnoksissa erityistä huomiota siihen, että sisäänkäyntielementit ja ovet näyttävät yhtä hienoilta suunnitelmissa kuin valmiina itse kohteessakin.

TOIMITUSKONSEPTI

Oikea-aikanen toimitus on osa palveluamme. Kuljetuskumppanimme soittaa työmaalle aina ennen toimitusta. Toimitus voidaan ajoittaa halutulle toimituspäivälle. Toimituksillemme on kuljetusvakuutus mahdollisia kuljetusvaurioita varten.

RAKSAOVIPALVELU

Toimitamme lisäpalveluna rakentamisen aikaisen ovilehden ovitoimituksen mukana. Raksaovi on kevytrakenteinen ja se on yhteensopiva Puustamo-oven karmin saranointiin. Tilaamalla raksaoven, voit asentaa lopullisen pääovenkarmin jo muiden ovi- ja ikkuna-asennusten yhteydessä.

PERSONOINTI

Tuntuuko siltä, että uusia ideoita ja rakennuksen erottuvuustekijöitä on hankala keksiä? Sisäänkäyntejä personoimalla voidaan viedä rakennuttajan tai talotoimittajan brändimielikuvaa asukaskokemuksiin. Teemme personointia yhteisen suunnitelmamme mukaisesti.