Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet ja puuoven huolto

Oikein asennettuna ja säännöllisesti huollettuna Puustamo-ovi aukeaa vuosikymmeniä.

Suosittelemme käyttämään asennustyössä alan ammattilaisia. Mikäli asennatte oven itse, oheisesta linkistä voit ladata asennusohjeen. Uudiskohteissa asiakkaan tulee huolehtia, että rakennusaikainen kosteus ei vaurioita ovea. Puustamon tuotetakuu ei korvaa virheellisestä asennuksesta tai rakennusaikaisesta kosteudesta johtuvia vikoja.

Asennuspalvelu ja oviremonttikohteet

Valmistamme puuovet remonttikohteisiin alkuperäisen mallin mukaan tai uudistamme rakennuksen iilmettä Puustamo ovimallilla. Otamme mielenkiinnolla vastaan remontoitavaan kohteeseen liittyvät tavoitteet.

Kun annat taloyhtiösi tai kotisi ovet remontoitavaksemme, saat kaiken yhden yhteyshenkilön kautta. Asennuspalvelun toteuttaa oviasennuksiin erikoistuneet yhteistyökumppanimme.

Oviremontin vaiheet

1. Suunnittelu- ja mittauskäynti

Kartoitamme tarpeet ja tavoitteet oviremonttia koskien. Autamme valitsemaan toiveittesi mukaiset ovimallit tai suunnittelemme
yhteistyössä kohteen arkkitehtuuriin sopivat ovet.

2. Toimitus ja asennuspalvelu

Toimitamme tuotteemme suoraan tontillesi sovittuna ajankohtana. Tuotamme asennuspalvelun yhdessä ammattitaitoisten
yhteistyökumppaneidemme kanssa. Asennuskumppanimme tekevät työn ammattitaidolla asuntoasi kunnioittaen.

3. Poiskuljetus ja vanhojen ovien kierrätys

Vanhat ovet, ovenpielusikkunat sekä muu purkujäte kierrätetään ympäristömme parhaaksi. Asentajamme pakkaavat jätteen lavoille ja lavat noudetaan rahtiliikkeen toimesta remontin valmistuttua.

Taloyhtiön oviremontti

Hannu Keski-Jyrän kokemuksia taloyhtiön oviremontista

Play