”Voin vilpittömästi suositella Puustamoa”

Seinäjokelainen opettaja Hannu Keski-Jyrä asuu perheineen vuonna 1966 rakennetussa kolmen asuinhuoneiston rivitaloyhtiössä. Taloyhtiöön tehtiin kesällä 2017 iso remontti, jonka yhteydessä rakennuksen kaikki 13 ovea vaihdettiin. Uudet ovet toimitti massiivipuuovia valmistava kuusamolainen Puustamo.

Asuntojen etuovet tehtiin tammesta ja takaovet männystä. Ovitoimittajaa kartoittaessa koettiin tärkeäksi, että alkuperäisten ovien henki säilytetään.

– Mielestämme ovet tekivät sisäänkäynneistä juhlavat. Halusimme säilyttää aikakauden ovet ja arkkitehtuurin, Hannu kertoo.

– Puustamo teki uudet ovet alkuperäisen mallin mukaan. Oli meillä muitakin ehdokkaita, mutta Puustamo pystyi tekemään juuri samanlaiset, hän jatkaa.

Alusta loppuun vaivaton prosessi mieluisalla lopputuloksella

Puustamo otti tehtävän innolla vastaan. Vanhoista ovista pyydettiin valokuvia, minkä jälkeen ilmoitettiin, että tilaus onnistuu. Asentajien otettua yhteyttä sovittiin asennuspäivä. Erityistä kiitosta kokonaisuudessa saakin juuri Puustamon asennustiimi.

– Täytyy sanoa, että kesän parhaat työmiehet tulivat Puustamolta. Töissä oli kolmen miehen porukka, jolta homma sujui kuin tanssi. Hyvin reippaita työntekijöitä, jotka toimivat täysin moitteettomasti, Hannu kehuu.

Positiivisten kokemusten myötä Puustamoa voi suositella myös eteenpäin.

– Näinkin arvokkaat ovet kun hankkii, niin onhan se aika juhlava tunne, kun ne toimivat moitteettomasti ja ovat juuri sellaiset kuin halusimme. Erittäin laadukasta, kotimaista työtä. Jos haluaa hyvää palvelua, jossa otetaan asiakkaan mielipide huomioon, voin vilpittömästi suositella Puustamoa, hän toteaa lopuksi.