Mittatilausovi

luo oma ilme ovellesi

Mikäli haluat omien toiveidesi mukaisen puuoven, joka täyttää oville asetettavat kansainväliset laatuvaatimukset, olet löytänyt etsimäsi! Valmistamme jämäkät puuovet vuosikymmenien kokemuksella. Vahva ammattitaito, puun ominaisuuksien tuntemus ja pohjoisen tiukkasyinen mänty tekevät ovesta vuosikymmeniä kestävän. Ovillamme on rakennustuoteteollisuuden vaatima CE-merkintä. 

Ulko-oven perusominaisuudet mallista riippuen

Lue lisää

Julkisten tilojen erikoisovet

Toimintavarma puuoven rakenne

Valmistamme julkisten tilojen ja taloyhtiöiden puu-ulko-ovet vuosikymmenien kokemuksella. Valikoidusta puutavarasta liimattu runko sekä puuovessa varmuudella toimiva huullettu ovirakenne takaavat sen, ettei ovia tarvi höyläillä toimituksen jälkeen. Tuotteillamme on CE-merkintä, joten ne ovat eurooppalaisen teknisen hyväksynnän (ETA) mukaisia.

Varmista Oviprojektin laadukas  läpivienti ottamalla yhteyttä! 

 

Ulko-ovien ominaisuudet yleisesti:

Lue lisää

Tuppilautaovet - mallisto

Kelolautaverhoilu

Tuppilautaovi on vahvasta pohjoisen männystä valmistettu puuovi. Kelolautaverhouksen elävä pinta ja harmaat reunukset tekevät ovesta aidon ja yksilöllisen. Ovet soveltuvat erityisesti hirsirakennuksiin. Oven sisäpuolen verhouksen saa tarvittaessa eri materiaalista. Vakio pintakäsittelynä on sään kestävä uretaanilakka, mutta käsittelyt on mahdollista tehdä sopimuksen mukaan myös eri aineella.

Ulko-oven tekniset ominaisuudet:

Lue lisää

Ikkuna + ovi

kokonaisuus samassa karmissa

Valmistamme sisäänkäyntien ikkuna-ovikokonaisuudet yhtenäiseen karmiin. Selkeä ja silmää miellyttävä rakenneratkaisu massiivipuusta.

Ikkuna+Ovikokonaisuuden tekniset ominaisuudet:

Lue lisää

Liukuovet

Valmistamme huoneiden väliset liukuovet mittojen mukaisesti. Selkeä linjainen ovi ja leveä kehärakenne tuovat huoneeseen juhlavaa ilmettä. Lasivaihtoehdot joko kirkas tai etsattu lasi. Kehäoven saa myös suoralla umpi peilillä.

Liukuovi mitoitetaan n. 2cm aukkoa suuremmaksi.

 

Ovimallit:

Lue lisää

Kuusamo-mökkiovet

Luonnonkaunis eristetty puuovi huolettomaan mökkeilyyn.

Kuusamo-mökkiovimallistosta löydät puusepäntyönä valmistetun eristetyn laatuoven niin mökille, terassille, liiteriin kuin rantasaunaankin.

Tutustu Kuusamo-ovimallistoomme!

Puustamo Oy

Sossonniementie 20
93600 Kuusamo
(08) 868 4236
toimisto(at)puustamo.fi 

Yhteydenottolomake

lk logoCE